Lessius Mechelen ects

Hoofdpagina | Bachelor in de elektronica-ict

Audio - video labo (3 EIE 02 L)


Opleiding Bachelor in de elektronica-ict Academiejaar 2010-11
Studiepunten 1 Studietijd 30 uur
OpleidingsfaseDerde Opleidingsfase Creditcontract mogelijk
Examencontract(diploma) mogelijk Ja Examencontract (creditbewijs) mogelijk Ja
AardVerplicht QuoteringPunt op 20
Tweede examenkansJa    

Docenten

  • Bert Hugo

Onderwijstaal

  • Nederlands

Onderwijsvorm

  • Excursie
  • Workshop / hands-on traning
  • Opdracht
  • Werkcollege/oefenzitting
  • Hoorcollege

Begincompetentie

geslaagd zijn voor Telecommunicatie

Eindcompetentie

PB _a_02 - Het vermogen tot verwerven en verwerken van informatie
PB _a_07 - Het vermogen tot communiceren van informatie, ideeën, problemen en oplossingen, zowel aan specialisten als aan leken

Leerresultaten

Het doel is dat de student tijdens een TV-studiobezoek en tijdens een workshop in een geluidsopnamestudio en tijdens een voordracht over klasse-D-versterkers + eventueel een voordracht over akoestische metingen, zelfstandig kennis en informatie over de behandelde onderwerpen verwerft en verwerkt  en dit in een bondig verslag weergeeft (PBa2, PBa7).

Inhoud

Studio-bezoek (TV, regie, film), workshop in geluidsopnamestudio, voordrachten door gastlectoren over klasse-D-audioversterker en eventueel over Geluidsmetingen.

Studiematerialen

Ter beschikking gestelde teksten van gastlectoren, eigen notities tijdens studiobezoeken en workshop.

Evaluatie

Eerste examenkansEerste examenperiode (januari)Opdrachten50% verslag van het studio-bezoek
Eerste examenkansEerste examenperiode (januari)Tussentijdse evaluatie25% de aanwezigheid en actieve medewerking op de verschillende activiteiten wordt in rekening gebracht.
Eerste examenkansEerste examenperiode (januari)Schriftelijk examen25% met algemene vragen over de klasse-D-versterker en geluidsmetingen (vragen gebaseerd op de teksten die over die onderwerpen ter beschikking staan).
Tweede examenkansDerde examenperiode (augustus)Schriftelijk examen25% Schriftelijk examen over zelfde stof als in de eerste examenperiode
Tweede examenkansDerde examenperiode (augustus)Opdrachten50% De opdrachten van de eerste examenkans blijven voor hetzelfde percentage meetellen
Tweede examenkansDerde examenperiode (augustus)Tussentijdse evaluatie25% De aanwezigheden op de verschillende activiteiten blijven op dezelfde manier als in de eerste examenkans meetellen.