Bedrijfsstage Voedingstechnologie (2009-2010)

Uitvoeren van opdrachten welke door het stagebedrijf worden opgelegd. Maken van een stageverslag.

A. Algemene competenties

B. Beroepsgerichte/ Algemeen wetenschappelijke competenties

C. Beroepsspecifieke competenties

Toelichting:
De studenten moeten tijdens een praktijkstage ervaren welke eisen een industriƫle onderneming aan de medewerkers stelt. De studenten moeten bekwaam zijn een taak, aangepast aan hun opleidingsniveau, zelfstandig uit te voeren.

A. Volgtijdelijkheid

B. Competenties

A. Type

B. Verplichte leermiddelen

C. Aanbevolen leermiddelen

A. Types

  • stage

B. Omschrijving

A. Types

  • permanente evaluatie

B. Omschrijving

OA:
03293470
Code:
03293470
Vakcoördinator:
Rob Van Deun
Semester:
1
Studiepunten:
12
Onderwijstaal:
Nederlands