-Inleiding en levenscyclusanalyse
-Natuurlijke ecosystemen
-Agrarische ecosystemen
-Zon tot gras
-Gras tot koe totī melk
-Melk tot zuivel
-Zon tot wortel
-Wortel tot conserven
A. Algemene competenties
- 02. Informatie verwerven en verwerken
- 03. Projectmatig en methodisch handelen in functie van creatieve kennisontwikkeling
B. Beroepsgerichte/ Algemeen wetenschappelijke competenties
C. Beroepsspecifieke competenties
Toelichting:
- Computertechnologie kunnen gebruiken om te communiceren en als biologische informatiebron. - Bewust zijn van het interdisciplinair karakter van agrarische aspecten - In team kunnen werken, de doelen van de groep begrijpen en adaptief reageren om deze te bereiken - De mening van anderen erkennen en respecteren. - Eigen prestaties en die van anderen kunnen evalueren
A. Volgtijdelijkheid
B. Competenties
A. Type
B. Verplichte leermiddelen
C. Aanbevolen leermiddelen
A. Types
- groepswerk
- begeleide zelfstudie
- labo en werkcollege
- elektronisch leerplatform
B. Omschrijving
De student bezoekt in groep 5 bedrijven - aansluitend bij de theorie
A. Types
B. Omschrijving