Kwaliteitszorg - TLO (2009-2010)

Kwaliteitszorg Kwaliteit van een produkt Evolutie van de kwaliteitszorg Taken in de kwaliteitszorg Kwaliteitsverbetering Statistische methoden Overzicht kwaliteitstechnieken : HACCP, GMP Kwaliteitscertificatie: ISO-9000 serie Studenten stellen een kwaliteitshandboek op: De studenten voeren een HACCP-analyse uit op een bepaald proces.

A. Algemene competenties

B. Beroepsgerichte/ Algemeen wetenschappelijke competenties

C. Beroepsspecifieke competenties

Toelichting:
De studenten moeten bewust zijn van het belang van kwaliteitszorg in de industriƫle producties. De studenten moeten de gebruikte kwaliteitstechnieken kunnen toepassen.

A. Volgtijdelijkheid

B. Competenties

A. Type

B. Verplichte leermiddelen

C. Aanbevolen leermiddelen

A. Types

  • oefenpracticum
  • labo en werkcollege

B. Omschrijving

A. Types

  • mondeling examen
  • permanente evaluatie

B. Omschrijving

OA:
03293450
Code:
03293450
Vakcoördinator:
Rob Van Deun
Semester:
1+2
Studiepunten:
3
Onderwijstaal:
Nederlands