(OO) Algemene chemie (deel A) |
4 |
1 |
(OA) Algemene en beschrijvende chemie |
|
1 |
(OO) Algemene chemie (deel B) |
4 |
1 |
(OA) Algemene chemie en inleiding tot analytische chemie |
|
1 |
(OO) Bio-organische chemie |
4 |
2 |
(OA) Bio-organische chemie |
|
2 |
(OO) Biowetenschappen |
7 |
1+2 |
(OA) Anatomie en fysiologie |
|
1+2 |
(OA) Biologie |
|
1+2 |
(OO) Gegevensverwerking |
4 |
1+2 |
(OA) Informatica |
|
1+2 |
(OA) Rekentechnieken |
|
1+2 |
(OO) Labo chemie |
3 |
1+2 |
(OA) Labo chemie |
|
1+2 |
(OO) Microbiologie |
7 |
1+2 |
(OA) Inleiding tot de medische microbiologie |
|
1+2 |
(OA) Labo microbiologie |
|
1+2 |
(OA) Algemene microbiologie |
|
1+2 |
(OO) Psychologie en communicatie |
6 |
2 |
(OA) Algemene psychologie |
|
2 |
(OA) Communicatievaardigheden |
|
2 |
(OO) Voedingsleer |
7 |
2 |
(OA) Toegepaste voedingsleer |
|
2 |
(OA) Voedingsleer |
|
2 |
(OO) Voedselbereiding & keukentechnologie |
4 |
1+2 |
(OA) Praktijk voedselbereiding & keukentechnologie |
|
1+2 |
(OO) Voedselkeuze |
6 |
1 |
(OA) Voeding en maatschappij - epidemiologie |
|
1 |
(OA) Voedingswarenkennis |
|
1 |
(OO) Projectwerk |
4 |
2 |
(OA) Project voedingsleer |
|
2 |
(OA) Werkveldinitiatie |
|
2 |
(OA) Informatievaardigheden |
|
2 |