Kwaliteitszorg
Kwaliteit van een produkt
Evolutie van de kwaliteitszorg
Taken in de kwaliteitszorg
Kwaliteitsverbetering
Statistische methoden
Overzicht kwaliteitstechnieken : HACCP, GMP
Kwaliteitscertificatie: ISO-9000 serie
Studenten stellen een kwaliteitshandboek op:
De studenten voeren een HACCP-analyse uit op een bepaald proces.
A. Algemene competenties
B. Beroepsgerichte/ Algemeen wetenschappelijke competenties
C. Beroepsspecifieke competenties
Toelichting:
De studenten moeten bewust zijn van het belang van kwaliteitszorg in de industriƫle producties.
De studenten moeten de gebruikte kwaliteitstechnieken kunnen toepassen.
A. Volgtijdelijkheid
B. Competenties
A. Type
B. Verplichte leermiddelen
C. Aanbevolen leermiddelen
A. Types
- oefenpracticum
- labo en werkcollege
B. Omschrijving
A. Types
- mondeling examen
- permanente evaluatie
B. Omschrijving