Morfologie en anatomie van gewervelde dieren
Voeding en gezonde eetgewoonten
Voortplanting
A. Algemene competenties
- 01. Denk- en redeneervaardigheid
- 02. Informatie verwerven en verwerken
B. Beroepsgerichte/ Algemeen wetenschappelijke competenties
- 09. Oplossingsgericht kunnen werken in de zin van het zelfstandig definiëren en analyseren van complexe probleemsituaties in de beroepspraktijk en het kunnen ontwikkelen en toepassen van zinvolle oplossingsstrategieën
C. Beroepsspecifieke competenties
Toelichting:
Als inhoudelijk expert en onderzoeker is de student in staat om de juiste vakterminologie i.v.m. gewervelde dieren te beheersen. De student kent het belang van een gezonde voeding.
A. Volgtijdelijkheid
B. Competenties
A. Type
- handboek
- cursus
- audiovisueel materiaal
- materiaal op leeromgeving
B. Verplichte leermiddelen
Moderne dierkunde . Bossier M. Van In Lier
Bio voor jou 1T en werkschrift Evens L e.a. Van In Lier 2004
C. Aanbevolen leermiddelen
A. Types
- hoorcollege
- oefenpracticum
- begeleide zelfstudie
- labo en werkcollege
B. Omschrijving
A. Types
- schriftelijk examen
- mondeling examen
- praktische proef
B. Omschrijving
1ste examenperiode
|
2de examenperiode
|
3de examenperiode
|
%
|
vorm
|
%
|
vorm
|
%
|
vorm
|
80 %
|
Schriftelijk en mondeling
|
100 %
|
Schriftelijk en mondeling examen
|
100
|
schriftelijk en mondeling examen
|
20%
|
taak
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Monitoraten en korte herhalingssessies