Biologie deel 2 (2007-2008)

Morfologie en anatomie van gewervelde dieren Voeding en gezonde eetgewoonten Voortplanting

A. Algemene competenties

  • 01. Denk- en redeneervaardigheid
  • 02. Informatie verwerven en verwerken

B. Beroepsgerichte/ Algemeen wetenschappelijke competenties

  • 09. Oplossingsgericht kunnen werken in de zin van het zelfstandig definiëren en analyseren van complexe probleemsituaties in de beroepspraktijk en het kunnen ontwikkelen en toepassen van zinvolle oplossingsstrategieën

C. Beroepsspecifieke competenties

  • C03 Inhoudelijk expert.
Toelichting:
Als inhoudelijk expert en onderzoeker is de student in staat om de juiste vakterminologie i.v.m. gewervelde dieren te beheersen. De student kent het belang van een gezonde voeding.

A. Volgtijdelijkheid

B. Competenties

A. Type

  • handboek
  • cursus
  • audiovisueel materiaal
  • materiaal op leeromgeving

B. Verplichte leermiddelen

Moderne dierkunde . Bossier M. Van In Lier Bio voor jou 1T en werkschrift Evens L e.a. Van In Lier 2004

C. Aanbevolen leermiddelen

A. Types

  • hoorcollege
  • oefenpracticum
  • begeleide zelfstudie
  • labo en werkcollege

B. Omschrijving

A. Types

  • schriftelijk examen
  • mondeling examen
  • praktische proef

B. Omschrijving

1ste examenperiode 2de examenperiode 3de examenperiode
% vorm % vorm % vorm
80 % Schriftelijk en mondeling 100 % Schriftelijk en mondeling examen 100 schriftelijk en mondeling examen
20% taak
Monitoraten en korte herhalingssessies
OA:
11268240
Code:
11268240
Vakcoördinator:
Josée Van Eeckhoudt
Semester:
2
Studiepunten:
5
Onderwijstaal:
Nederlands