Morfologie en anatomie van gewervelde dieren
Voeding en gezonde eetgewoonten
Voortplanting
A. Algemene competenties
- 01. Denk- en redeneervaardigheid
- 02. Informatie verwerven en verwerken
B. Beroepsgerichte/ Algemeen wetenschappelijke competenties
- 09. Oplossingsgericht kunnen werken in de zin van het zelfstandig definiëren en analyseren van complexe probleemsituaties in de beroepspraktijk en het kunnen ontwikkelen en toepassen van zinvolle oplossingsstrategieën
C. Beroepsspecifieke competenties
Toelichting:
Als inhoudelijk expert en onderzoeker is de student in staat om de juiste vakterminologie i.v.m. gewervelde dieren te beheersen. De student kent het belang van een gezonde voeding.
A. Volgtijdelijkheid
B. Competenties
A. Type
- cursus
- audiovisueel materiaal
- materiaal op leeromgeving
- materiaal op WWW
B. Verplichte leermiddelen
C. Aanbevolen leermiddelen
A. Types
- hoorcollege
- groepswerk
- begeleide zelfstudie
- labo en werkcollege
- elektronisch leerplatform
- projectwerk
B. Omschrijving
A. Types
- mondeling examen
- presentatie
- permanente evaluatie
- individuele taak
B. Omschrijving
60% van de punten staan op het mondeling examen (mondeling examen met schriftelijke voorbereiding)
40% van de punten staan op de permanente evaluatie (een presentatie en het herbarium)