e-business 1 (2007-2008)

- Basisbegrippen webdesign kennen - Het gebruik van HTML-code beheersen - Vormgeving van een site beheersen. - Een statische website ontwerpen met grafische editor - De code die deze grafische editor genereert, kunnen interpreteren en indien nodig aanpassen. - Data uit een database halen en op een dynamische webpagina beschikbaar maken via ASP code.

A. Algemene competenties

B. Beroepsgerichte/ Algemeen wetenschappelijke competenties

C. Beroepsspecifieke competenties

Toelichting:
De bachelor in logistiek beheerst de basisbegrippen van webdesign waarbij hij het bekomen resultaat kritisch controleert en eventueel corrigeert. De bachelor in logistiek kan een statische website ontwerpen met HTML-code en met een grafische editor waarbij hij het bekomen resultaat kritisch controleert en eventueel corrigeert. De bachelor in logistiek kan de code die deze grafische editor genereert, interpreteren en indien nodig aanpassen waarbij hij het bekomen resultaat kritisch controleert en eventueel corrigeert. De bachelor in logistiek kan dynamische webpagina's maken en informatie uit databases op een website beschikbaar maken. De bachelor in logistiek kan een website configureren, de webpagina's beheren en aanpassen en kan bestaande ASP scripts verder verfijnen en aanpassen aan de bedrijfseisen.

A. Volgtijdelijkheid

B. Competenties

Studenten bezitten de volgende competenties - gebruik van internet en web browsers - basiskennis van het gebruik van een windows systeem

A. Type

B. Verplichte leermiddelen

Handboek Dreamweaver MX 8 - Initiatie Zie URL: http://www.mediatafel.com/boeken/

C. Aanbevolen leermiddelen

A. Types

  • hoorcollege
  • labo en werkcollege
  • elektronisch leerplatform

B. Omschrijving

A. Types

  • permanente evaluatie
  • praktische proef

B. Omschrijving

OA:
05210659
Code:
05210659
Vakcoördinator:
Jos Bogaerts
Semester:
2
Studiepunten:
4
Onderwijstaal:
Nederlands