| (OO) Algemene chemie (deel A) |
4 |
1 |
| (OA) Algemene en beschrijvende chemie |
|
1 |
| (OO) Algemene chemie (deel B) |
4 |
1+2 |
| (OA) Algemene chemie en inleiding tot analytische chemie |
|
1+2 |
| (OO) Bio-organische chemie |
4 |
2 |
| (OA) Bio-organische chemie |
|
2 |
| (OO) Biowetenschappen |
7 |
1+2 |
| (OA) Anatomie en fysiologie |
|
1+2 |
| (OA) Biologie |
|
1+2 |
| (OO) Gegevensverwerking |
7 |
1+2 |
| (OA) Informatica |
|
1+2 |
| (OA) Informatievaardigheden |
|
1+2 |
| (OA) Rekentechnieken |
|
1+2 |
| (OO) Labo chemie |
3 |
2 |
| (OA) Labo chemie |
|
2 |
| (OO) Microbiologie |
7 |
1+2 |
| (OA) Inleiding tot de medische microbiologie |
|
1+2 |
| (OA) Labo microbiologie |
|
1+2 |
| (OA) Algemene microbiologie |
|
1+2 |
| (OO) Psychologie en communicatie |
6 |
2 |
| (OA) Algemene psychologie |
|
2 |
| (OA) Communicatievaardigheden |
|
2 |
| (OO) Voedingsleer |
8 |
2 |
| (OA) Project |
|
2 |
| (OA) Toegepaste voedingsleer |
|
2 |
| (OA) Voedingsleer |
|
2 |
| (OO) Voedselbereiding & keukentechnologie |
4 |
1+2 |
| (OA) Praktijk voedselbereiding & keukentechnologie |
|
1+2 |
| (OO) Voedselkeuze |
6 |
1 |
| (OA) Voeding en maatschappij - epidemiologie |
|
1 |
| (OA) Voedingswarenkennis |
|
1 |